štvrtok, 2 mája, 2024
Politika

Chystá sa záplava Európy Afričanmi

Chystá sa záplava Európy Afričanmi. V Bruseli pokračujú pracovné stretnutia k novému MIGRAČNÉMU PAKTU.  Momentálne prebieha séria diskusií k vypracovaným „analýzam dopadov“. Žiaľ, slniečkarov a ľavičiarov zaujímajú len imigranti, nie následky pre Európanov či Slovákov.

👉 Členské štáty vraj majú málo hraničných prechodov pre „chudákov z Afriky“. Vraj nestačí mať pre nich pripravené prechody len každých ~100 kilometrov. Treba hustejšie, aby sa imigranti nemuseli toľko nachodiť a toľko čakať na „uplatnenie svojho práva na azyl“.

👉 Vraj „pushbacky“ (zatlačenie ilegálov späť za hranice) sú nelegálne a musia skončiť. Lebo všetkých „azylantov“ treba prijať!

👉 Vraj výnimky zo spoločnej azylovej politiky pre jednotlivé štáty (aby mohli zatvárať svoje hranice) škodia uplatňovaniu ľudských práv (imigrantov, samozrejme), a taktiež musia skončiť! Sú toho stovky strán… A to všetko má byť súčasťou „novej spoločnej migračnej politiky únie“.

Zmena Európy na Afriku. Toto Bruselu nesmie prejsť. O všetkom dôležitom budem informovať. Do všetkého sa budeme zapájať. Pracujeme naplno!

Chránime 🇸🇰 Slovensko.

 

 

    Milan Uhrík